Diensten

Wij bieden u een ruime keuze in metalen of aluminium sierhekken, schuif- en draaipoorten, met een klassiek of modern design. Deze hekken en poorten worden volledig op maat gemaakt, volgens uw wensen.
Ook uw eigen ontwerpen maken wij graag voor u.
De stevige hekken en poorten vormen een goede afscherming voor uw domein tegen ongewenste binnendringers. Een gevoel van veiligheid voor u uw kinderen en kleinkinderen wordt gecreëerd.

In eigen atelier wordt het volledige project uitgevoerd, van ontwerp tot afwerking. Poorten RVH gebruikt steeds ijzer als basismateriaal welke uiteindelijk de juiste uitstraling krijgt na het warm galvaniseren of metalliseren en poederlakken. 
Dankzij deze kwalitatieve afwerking worden onze werken steeds zo onderhoudsvrij mogelijk gemaakt, alsook wordt de levensduur door deze afwerkinggraad aanzienlijk verlengd. Wij bieden u de keuze uit talrijke kleuren waarbij wij u steeds adviseren en u bijstaan in uw keuzes.

Automatisatie

Onze draai- en schuifpoorten kunnen worden voorzien van een automatische bediening. 
Wij bieden u een groot gamma motoren met beveiligingssystemen aan.
Onze automatisering kan gecombineerd worden met parlo-of videofonie zodat de poort van in de woning kan worden geopend wanneer er iemand aanbelt. RVH werkt voor boven- en ondergrondse automatisering met NICE motors. Dit merk biedt motors voor automatisering met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor bestaande garagepoorten. 

Carports

Een carport opgebouwd uit aluminium profielen en kunststof plaatmaterialen bied veel voordelen omdat het onderhoudsvrij, weersbestendig en onbreekbaar is. 
RVH levert overkappingen afgestemd op de specifieke wensen van de klant.
De overkappingen in ons gamma zijn mooi door hun eenvoud, hebben een optimale doorgang en een lange levensduur. Ze geven een toegevoegde waarde aan uw woning.
De overkappingen kunnen vrijstaand, als zijaanbouw of als kopaanbouw worden geplaatst. Verder hebt u keuze uit 8 verschillende modellen. 
Kijk gerust eens op de site en bij vragen of interesse helpen wij u graag verder.